Stemmen Waalwijk Ontmoet (14-10-2019)

Vanaf vandaag is het mogelijk om een stem uit te brengen op voorgedragen vrijwilligers, sporters of cultuurvertegenwoordigers.

Stem op je favoriete vrijwilliger, sporter of cultuurvertegenwoordiger

Wie verdient het volgens jou om in het zonnetje gezet te worden tijdens Waalwijk Ontmoet op 16 november? Stem nu op je favoriete vrijwilliger, sporter of cultuurvertegenwoordiger. Let op: je mag maar één keer meedoen. Let op: het is niet mogelijk om je stem te wijzigen nadat je hebt gestemd. Houd hier rekening mee. Als je wilt kun je in meerdere categorieën op iemand stemmen. Stemmen kan t/m 8 november 12.00 uur. Je ziet t/m 3 november een tussenstand. Om het nog even spannend te houden wordt die daarna niet meer getoond. Zo blijft het tot 16 november een verrassing wie de winnaars zijn.

Er kan niet meer worden gestemd.

Alle voordrachten op een rij


Waalwijk Ontmoet
Op zaterdag 16 november 2019 vindt de achtste editie van Waalwijk Ontmoet plaats. Waalwijk Ontmoet is zoals de naam al aangeeft een feest van samenzijn en elkaar ontmoeten. De gemeente Waalwijk reikt tijdens deze feestavond prijzen uit aan vrijwilligers, sporters en cultuurvertegenwoordigers voor hun bijzondere prestaties van het afgelopen jaar.

De feestavond is ook dit jaar weer in het Mandemakers Stadion van 19.30 tot 01.00 uur. Een gezellige avond waar diverse artiesten komen optreden. Uiteraard staat voor iedereen een hapje en een drankje klaar.