Rondje Regenwater in de Praktijk (07-02-2019)

Voor recreatieondernemers in de regio Hart van Brabant worden in het ‘Rondje Regen’ praktische tips gedeeld hoe om te gaan met regenwater.

Hoe beschermt u uw bedrijf tegen heftige hoosbuien en hoe kan opgevangen water worden hergebruikt om kosten te besparen.

Op 26 februari brengt het Rondje Regen u langs twee campings waar te zien is wat er gedaan is en kan worden met regenwater en duurzaamheid. Een adviseur van de waterschappen geeft daarbij uitleg.

Programma

13.15 uur
Ontvangst en rondleiding over Landschapscamping Het Gilzer Lindenhof. Samen gaan we kijken wat er is gedaan of nog gedaan kán worden met regenwater en duurzaamheid.

15.00 uur
Ontvangst en rondleiding over Camping van ’t Zandeind. Ook op dit bedrijf bekijken we samen wat er is gedaan of nog gedaan kán worden met regenwater en duurzaamheid. Deze camping heeft net twee ZOOVER-prijzen gewonnen: voor beste accommodatie van Brabant en kindvriendelijkste camping van Europa. Dat maakt een bezoek extra interessant!

16.00 uur
Discussie en een drankje. Stel hier vragen over mogelijkheden voor regenwater en duurzaamheid voor uw bedrijf.

Aanmelden
Deze middag is gratis voor ondernemers met een recreatiebedrijf in de regio Hart van Brabant. Graag aanmelden vóór 18 februari via https://www.houseofleisure.eu/rondje-regen-in-de-praktijk/.