Regiovervoer Midden-Brabant van start (01-06-2017)

Vanaf 1 juni rijden de huidige reizigers van de regiotaxi naar hun bestemming in de regio met Regiovervoer Midden-Brabant.

Dat is de nieuwe naam voor Regiotaxi Midden-Brabant. Achter deze nieuwe naam zit een nieuwe organisatie, die zorgt voor comfortabel, voordelig, veilig én efficiënt vervoer in de regio. Voor de huidige reizigers van de regiotaxi blijft veel hetzelfde, maar er zijn ook belangrijke veranderingen.


Zo krijgen de passagiers te maken met nieuwe taxibedrijven en met andere chauffeurs en voertuigen. Ook betalen ze voortaan per kilometer en niet meer per zone. De huidige pashouders van de regiotaxi hebben vorige week een nieuwe vervoerspas ontvangen voor Regiovervoer Midden-Brabant. Ook kregen ze een nieuwsbrief met de belangrijkste veranderingen vanaf 1 juni.

Pashouders van de regiotaxi die geen brief hebben ontvangen, kunnen contact opnemen met Regiovervoer Midden-Brabant. Het telefoonnummer is 0900 - 77 55 862.
E-mail: klantenservice@regiovervoermiddenbrabant.nl
Net als bij de regiotaxi blijft het ook mogelijk om zonder pas te reizen.

Regiovervoer Midden-Brabant gaat rijden onder de vlag van Bravo: Brabant vervoert ons. In deze regio rijden alle streek-, stads- en buurtbussen al onder Bravo. Vanaf 28 augustus sluit ook het leerlingenvervoer in de regio hierop aan. Zo kan iedereen in Midden-Brabant met Bravo gaan en staan waar hij wil.

Meer informatie:
www.regiovervoermiddenbrabant.nl
0900 - 0595* reserveren rit vanaf 1 juni
0900 - 77 55 862 klantenservice vanaf 1 juni

*kosten 2 cent per minuut met een starttarief van 4,5 cent