Publiek bepaalt winnaars Waalwijk Ontmoet (07-04-2017)

Draag nu uw favoriet voor!

De zesde editie van Waalwijk Ontmoet krijgt een wat andere opzet om nog meer mensen bij het evenement te betrekken. Dus bepaalt het publiek welke vrijwilligers, sporters en cultuurvertegenwoordigers de gemeente in het zonnetje zet. De feestavond met prijsuitreiking is zaterdag 7 oktober in het Mandemakers Stadion. Draag nu uw favoriet voor uit Waalwijk, Sprang-Capelle of Waspik.

Een voordracht gaat erg eenvoudig klik hier, druk vervolgens op de oranje button om uw favoriet door te geven. Er zijn zes categorie├źn: Beste Vrijwilligersprestatie Individueel, Beste Vrijwilligersprestatie Organisatie, Beste Sportprestatie Individueel, Beste Sportprestatie Team, Beste Cultuurprestatie Individueel en Beste Cultuurprestatie Groep. Iedereen die een voordracht doet, krijgt automatisch toegangskaarten voor de feestavond op 7 oktober. Dat geldt ook voor degene die voorgedragen wordt. Tot maandag 4 september kan iedereen een voordracht doen.


Stemmen
De vakjury bekijkt daarna alle voordrachten om per categorie drie genomineerden te selecteren. Vervolgens kan het publiek online zijn stem uitbrengen en bepalen die stemmen wie de uiteindelijke winnaar per categorie wordt. De winnaar krijgt een oorkonde en een geldbedrag. Alle voordrachten en vervolgens genomineerden worden via waalwijk.nl bekendgemaakt. De prijsuitreiking is op 7 oktober.

Waalwijk Ontmoet
Waalwijk Ontmoet is zoals de naam al aangeeft een feest van samenzijn en elkaar ontmoeten in een gezellige omgeving. Dat gebeurt op 7 oktober van 19.30 tot 01.00 uur in het Mandemakers Stadion. De muzikale omlijsting van deze avond is in handen van gerenommeerde artiesten. Uiteraard staat voor iedereen een hapje en een drankje klaar.