Oproep Kindertoeslagaffaire (14-01-2021)

Bent u gedupeerd door de zogenaamde Kindertoeslagaffaire? En heeft u zichzelf niet actief gemeld bij de Belastingdienst?

Zit u door de toeslagen op de opvang van uw kind(eren) van de Belastingdienst nog steeds in de problemen? En heeft u zelf nog geen contact met de Belastingdienst (gehad) of met team WijZ? Meld u dan alsnog bij de Belastingdienst of bij het Zorgloket van team WijZ. Team WijZ is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 8.30 - 12.30 uur op telefoonnummer 0416-683 456.  

Voorkomende problemen

Denk bij problemen bijvoorbeeld aan een dreigende huisuitzetting, schuldenproblematiek, serieuze gezondheidsproblematiek, het niet meer mee kunnen doen aan het maatschappelijk leven of een ernstige zorgvraag voor u, uw partner of voor uw kind(eren).

Samenwerking Vereniging Nederlandse Gemeenten, Belastingdienst en gemeenten

De Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en de staatssecretaris van het ministerie van Financiƫn hebben afgesproken dat alle gemeenten proberen getroffen ouders op te sporen en hen maatwerk te gaan bieden op basis van hun hulpvraag. Ook de gemeente Waalwijk doet hier aan mee.