Ontbijtsessie met Citysteps (23-09-2020)

Krijg uitleg over de elektrische deelstepjes en kom ze testen op 14 oktober.

Waalwijk zet met het programma Smart Move in op slimme mobiliteit. Bereikbaarheid is voor Waalwijkse bedrijven, duizenden werknemers en inwoners van groot belang. Samen met Citysteps wil de gemeente Waalwijk het busstation aan het Vredesplein verbinden met bedrijventerrein Haven. Het middel: elektrische deelstepjes. Met 20 km/u kunnen uw werknemers straks op de groene steps van werk naar het busstation rijden.

Om u alle mogelijkheden uit te leggen van de e-steps nodigen wij u graag uit voor een ontbijtsessie op woensdag 14 oktober bij Lunchroom @Prins (Gompenstraat 23, Waalwijk). Onder het genot van een broodje worden de steps en abonnementsvormen uitgelegd, kunt u een proefrit maken op één van de steps en is er gelegenheid om vragen te stellen.
 

Programma

7.45-8.00 uur: ontvangst

8.00-8.15 uur: welkom door wethouder Ronald Bakker

8.15-8.30 uur: productpresentatie Citysteps

8.30-9.00 uur: testen e-steps en ruimte voor vragen
 

Aanmelden

In verband met de coronamaatregelen kunnen we een beperkt aantal gasten ontvangen. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers. We vragen u dan ook om slechts met één persoon per bedrijf aanwezig te zijn. Aanmelden voor de ontbijtsessie is verplicht en kan bij Antoinet van den Oetelaar via avandenoetelaar@waalwijk.nl.