‘Online regelen, wel zo makkelijk’ (17-05-2016)

Digitaal zakendoen met de gemeente Waalwijk kan snel en makkelijk bij veel producten en diensten.

Gewoon 24/7 vanachter uw computer via http://www.waalwijk.nl/onlineregelen. Op een moment dat het u uitkomt. Hiervoor hoeft u niet (altijd) naar het stadhuis te komen. Denk bijvoorbeeld aan het digitaal inplannen van een afspraak voor het vervangen van uw paspoort, dit voorkomt dat u lang in de rij moet staan. Ook het doorgeven van een verhuizing,  het aan- of afmelden van uw hond en vele andere zaken kunt u digitaal regelen. Houd u er rekening mee dat u voor sommige aanvragen een DigiD nodig heeft.

Online regelen

Mijn Waalwijk

Vanuit huis gemeentelijke producten aanvragen of volledig digitaal afhandelen is snel en makkelijk. Daarnaast kan via de Persoonlijke Internetpagina op ‘Mijn Waalwijk’ inzicht in de gemeentelijke zaken worden verkregen. Inloggen kan op elk moment van de dag om de status van de aanvraag te volgen of documenten in lopende en afgesloten zaken te bekijken en te downloaden.

Burgerservicenummer

We raden aan om bij contact met de gemeente altijd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand te houden. Dan kunnen we u sneller en beter van dienst zijn. Bij het invullen van sommige formulieren en het maken van afspraken wordt naar uw BSN gevraagd.