Online dienstverlening Waalwijk uitgebreid (08-11-2017)

Waalwijk op plaats 17 van Nederlandse gemeenten

Onze gemeente timmert aan de weg met haar digitale dienstverlening. Dat betekent dat inwoners en ondernemers steeds meer producten en diensten digitaal kunnen aanvragen via waalwijk.nl. Onze digitale volwassenheid is niet onopgemerkt gebleven, we zijn op een landelijk overzicht van de meest digitaal ingestelde gemeenten van plek 200 naar plaats 17 gestegen. Met onze digitale volwassenheid voor ondernemersproducten staan we zelfs gedeeld nummer 2 van Nederland. We blijven uiteraard de komende tijd ons best doen.

Jan van Groos: “We hebben hard gewerkt om nog meer producten digitaal aan te kunnen bieden. Dit zijn mooie resultaten waar we zeer trots op mogen zijn. Volgend jaar willen we weer stijgen. Onze ambitie is om in de top 10 te staan.”

Producten
Het nieuwste product wat je digitaal kan bestellen is een bezoekersparkeerkaart. Van de optie om digitaal een melding leefomgeving te maken wordt het meest gebruik gemaakt. Daarnaast zijn een afspraak maken, uittreksel persoonsgegevens aanvragen, een verhuizing doorgeven en een hond aanmelden de populairste producten en diensten die digitaal geregeld worden.

Kortom: ook inwoners en ondernemers van de gemeente Waalwijk vinden online regelen wel zo makkelijk.