Mis het niet: verkiezingsdebat en verkiezingsfestival! (13-03-2018)

Weet u nog niet wat u wilt stemmen? Daarvoor organiseren we op donderdag 15 maart een verkiezingsdebat en op zaterdag 17 maart het verkiezingsfestival.

Lees hieronder meer over het verkiezingsdebat en het verkiezingsfestival.

Verkiezingsdebat!

Op 21 maart gaat Waalwijk weer naar de stembus voor een nieuwe gemeenteraad. In het verkiezingsdebat op donderdag 15 maart kruisen bijna alle politieke kopstukken met elkaar de degens.

Acht van de negen lijsttrekkers gaan met elkaar in discussie over belangrijke thema’s die spelen binnen de gemeente: zorg, duurzaamheid, leefbaarheid en economie. Richard Engelfriet (dagvoorzitter, spreker columnist en onderzoeker) is de bezielende, flitsende gespreksleider, niet wars van een vleugje humor. Richard legt ook de vraag aan elke lijsttrekker voor wat zijn/haar stip aan de horizon voor 2022 is? Wat wil zijn/haar partij dan bereikt hebben? Ook u kunt reageren op de discussies.

Kortom, het belooft een spetterende, interactieve avond te worden met interessante discussies.

Dit debat is bij Jongerencentrum de Tavenu, Taxandriaweg 13 in Waalwijk. Vrije inloop vanaf 19.30 uur. Aanvang debat om 20.00 uur. U bent van harte welkom!

Verkiezingsfestival

17 maart 2018

In de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart wordt op zaterdagmiddag 17 maart van 13.00 tot 16.00 het verkiezingsfestival georganiseerd. Op het Raadhuisplein staan een aantal foodtrucks met heerlijk ambachtelijke poffertjes, gratis voor de kinderen en een trendy  Mini die u voorziet van heerlijke gratis kopjes koffie en thee. Er is voor ieder wat wils!

Natuurlijk zijn alle politieke partijen op het festival vertegenwoordigd. U kunt met al uw vragen omtrent de verkiezingen bij de partijen terecht. Ook kunt u kennis maken met de kandidaat-raadsleden en de ambities die zij voor Waalwijk hebben en de komende vier jaar willen waarmaken.

Onder het genot van een drankje en hapje kunt u naar leuke muziek luisteren. Voor de kinderen zullen er verschillende spelletjes georganiseerd worden.

Kortom, kom naar het centrum van Waalwijk voor een heerlijk festival vol muziek, hapjes, drankjes en boeiende gesprekken!