Meld je aan voor ons inwonerspanel (27-11-2017)

Denk mee, praat mee en doe mee!

Meld u hier aan

Heeft u volop idee├źn en/ of meningen over wat er beter en anders kan in de gemeente Waalwijk? Doe mee, meld u aan voor het inwonerspanel Sprekend Waalwijk en geef uw mening!  

Wij nodigen iedere inwoner vanaf 16 jaar uit zich aan te melden voor het inwonerspanel. Waarom? Wij vinden het belangrijk om uw mening te weten en een goed beeld te krijgen van hoe de Waalwijkse inwoners over actuele onderwerpen denken. Op deze manier werken we samen aan een prettige woon-, leef- en werkomgeving in de gemeente Waalwijk. 

Het inwonerspanel biedt u de mogelijkheid om snel, eenvoudig vanuit huis, achter uw computer of onderweg via uw tablet of smartphone uw mening geven. De tijdsinzet is beperkt. Wij vragen het inwonerspanel ongeveer drie keer per jaar om advies en u kunt zelf bepalen of u wel of niet meedoet. De vragenlijsten zijn eenvoudig en kort van opzet. U bepaalt zelf hoe lang u wilt deelnemen aan het inwonerspanel, tussentijds stoppen kan altijd.

Wij streven naar een representatief inwonerspanel. Daarom vragen wij u bij uw aanmelding enkele basisgegevens in te vullen zoals naam, leeftijd, geslacht en bijvoorbeeld in welke wijk u woont. 
Lees meer over de werkwijze van het inwonerspanel.

- Werkwijze

- Uitkomsten

- Contact of afmelden