Mantelzorgers in het zonnetje (06-11-2017)

Verwenmiddag in BaLaDe op vrijdagmiddag 10 november 2017

Op de jaarlijkse ‘Dag van de Mantelzorg’, dit jaar op vrijdag 10 november, staan mantelzorgers centraal. Ook in de gemeente Waalwijk zijn er veel mantelzorgers die langdurig en onbetaald zorgen voor een ander. Wij kunnen ons goed voorstellen dat de zorg voor een ander zwaar weegt. Dat de zorg u veel energie en tijd kost. Wij willen u dan ook graag in het zonnetje zetten!

Verwenmiddag

We nodigen mantelzorgers uit voor een heerlijke verwenmiddag op vrijdagmiddag 10 november tussen 14.00 – 17.00 uur in BaLaDe (Balade 1, Waalwijk). Geniet van een heerlijke massage, manicure of ga voor een handlezing of face-reading. Of speciaal voor de mannen: een scheerbeurt door een barbier. Ook zorgen we voor een hapje en drankje.

Aanmelden

Meld u voor deze middag aan door een e-mail te sturen naar infovrijwilligerswerk@contourdetwern.nl of bel de Wij(k)diensten van ContourdeTwern op telefoonnummer 0416 - 760 160. U kunt bellen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Deze middag wordt georganiseerd door ContourdeTwern in samenwerking met de gemeente Waalwijk.