Landelijke Opschoondag 2019 (21-02-2019)


Opruimen maar!

Zaterdag 23 maart is het weer de Landelijke Opschoondag. Gemeenten, bedrijven, scholen, verenigingen en vrijwilligers in ons land steken op deze dag de handen uit de mouwen om zwerfafval aan te pakken. Ook in de gemeente Waalwijk staat deze dag in het teken van een schone leefomgeving. 

Doet u mee?
Wij nodigen iedereen van harte uit om deze dag mee te helpen. We starten gezamenlijk met de wethouders om 10.00 uur op de gemeentewerf, Professor van ’t Hoffweg 13 in Waalwijk. Wij zorgen voor een kop koffie of thee met iets lekkers. Ook zorgen we voor materialen (handschoenen, zakken, knijpers, veiligheidshesjes). Deze materialen haalt u op bij het magazijn op de gemeentewerf. Daarna gaat u naar uw eigen wijk. Wij halen het verzamelde afval bij u op. Het is ook mogelijk deze dag direct op een eigen locatie te starten.

Aanmelden
Meld u vóór 18 maart aan via jvanhorssen@waalwijk.nl Vermeld in de e-mail uw NAW-gegevens en uw telefoonnummer. Dan nemen wij contact met u op over de materialen en het ophalen van het afval. Samen zorgen we voor een schone leefomgeving. Wij bedanken iedereen die zich hiervoor inzet! 

Waalwijk is een aantrekkelijke gemeente om in te leven, wonen, werken, ondernemen en verblijven. Dat willen we graag zo houden en versterken. We willen duurzaam vooruit. We werken dan ook samen met onze inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties aan een schone, groene en duurzame stad.