Koninklijke Onderscheidingen bij de Algemene Gelegenheid van 2021 (30-04-2021)

Dit jaar werden zes inwoners van de gemeente Waalwijk gedecoreerd op maandag 26 april en zes op woensdag 28 april. Burgemeester Nol Kleijngeld reikte de onderscheidingen persoonlijk uit in de raadzaal van het stadhuis. Deze werden vervolgens opgespeld door de partners van de decorandi. Er was op beide dagen een ochtend- en een middagbijeenkomst: bij elke bijeenkomst werden drie decorandi onderscheiden. In een tafelgesprek onder leiding van de burgemeester werd ingegaan op de uitzonderlijke verdiensten. Zo konden we ons houden aan de coronamaatregelen en maakten we er toch een bijzonder moment van.

Sfeerfoto van een van de bijeenkomsten.

Met dank aan het Brabants Dagblad konden de gedecoreerden verrast worden.

In het document hieronder vindt u het Overzicht Koninklijke Onderscheidingen bij de Algemene Gelegenheid van 2021.