Jongeren & corona (04-06-2020)

Hoe denk jij over de 1,5 meter samenleving?

Een paar weken geleden kreeg jij een groot compliment van onze minister-president Mark Rutte! Een compliment omdat jij in deze moeilijke tijd flexibel bent geweest en je hebt aangepast aan wat er om je heen gebeurt.

Ook de burgemeester en wethouders van de gemeente Waalwijk zijn enorm trots op jou!
Én willen graag met jou in gesprek. Om van jou te horen en te leren.

Door de 1,5 meter regel is er waarschijnlijk ook voor jou veel veranderd. Hoe ga jij daarmee om? Misschien heb jij wel geweldige ideeën die de gemeente van jou kan overnemen. Wij horen graag hoe jij tegenwoordig afspreekt met je vrienden, wat je van de digitale lessen op school vindt, hoe je sport, hoe je jouw baantje kunt doen.

Wij willen het graag met jou hebben over deze en andere onderwerpen die jou bezighouden.

Dus:

• Heb jij zin om met de burgemeester of een wethouder in gesprek te gaan?
  • Heb jij goeie tips of ideeën voor Waalwijk, Sprang-Capelle of Waspik?
  • Zijn er dingen die we van jou kunnen leren?

Mail dan naar anderhalvemeter@waalwijk.nl en meld je aan. Vergeet niet je naam en contactgegevens mee te sturen.

De burgemeester en wethouder gaan graag met jou in gesprek!

Stuur een mailtje