Interesse in Webinar ‘voorlichting over groen’? (10-11-2020)

Vul de enquête in!

Meer groen staat hoog op onze agenda. Een groene omgeving houdt regenwater vast. Het zorgt voor verkoeling van onze leefomgeving. Groen is ook belangrijk voor de biodiversiteit. Daarnaast heeft het een positieve invloed op onze gezondheid. Als gemeente ondernemen wij acties om het groen in de stad te vergroten. Maar dat kunnen wij niet alleen. Ook jij kunt een bijdrage leveren. Om je te inspireren hebben we het idee om in februari/maart 2021 een Webinar ‘voorlichting over groen’ te organiseren. Een interactieve live-uitzending waarin we inwoners op een inspirerende manier voorlichten over een groenere omgeving. Maar ook geven we tips & tricks hoe wij jullie kunnen helpen en welke subsidiemogelijkheden er zijn.

‘Voorlichting geven over groen’ is een project van de Groene Agenda waar we fysieke bijeenkomsten voor zouden organiseren. Vanwege Corona is dat voorlopig niet mogelijk vandaar dat we nu de meningen willen polsen voor een digitale bijeenkomst.

Vul de enquête in

Heb jij interesse in een Webinar ‘voorlichting over groen? En zo ja wel onderwerp heeft dan jouw voorkeur? Laat het ons nu weten via hoplr.com/enquete/webinar