Huldiging Maarten van der Weijden in Waspik (27-06-2019)

Op vrijdag 28 juni zal Maarten van der Weijden feestelijk worden onthaald in zijn woonplaats Waspik. De huldiging vindt om 18.00 uur plaats en duurt tot circa 20.00 uur.

De gemeente Waalwijk organiseert in samenwerking met het Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder het onthaal in Waspik. Samen met het aanwezige publiek willen we Maarten van der Weijden feliciteren met het behaalde resultaat: een zwemtocht van 195 kilometer en een overweldigende opbrengst voor de Maarten van der Weijden Foundation.

18.00 uur: start tour door Waspik

19.30 uur: aankomst in Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder

19.40 uur: welkom door Sabine Beens

19.45 uur: bekendmaking finale donatie aan de Maarten van der Weijden Foundation

19.50 uur: woordje door burgemeester Kleijngeld

20.00 uur: optreden door Lisanne Spaander

20.15 uur: einde officiële programma

Route
De route start bij buurthuis ’t Schooltje,  Carmelietenstraat 56, 5165 AL Waspik.

De route eindigt bij het Sociaal en Cultureel Centrum Den Bolder, Schoolstraat 19, 5165 TR Waspik.

Carmenlietenstraat 56 – Schotse Hooglanderstraat – Spoorstraat – Stationslaan – Julianastraat – Kerkstraat – Dorpsplein – Schoolstraat 19. Hieronder vindt u een plattegrond.

Vlaggen
Alle inwoners uit Waspik wordt gevraagd de Nederlandse vlag uit te hangen.

Weersomstandigheden
Evenementen tijdens (extreem) warm weer kunnen gezondheidsrisico’s opleveren voor aanwezigen, zoals uitdroging of een zonnesteek. Klachten als hoofdpijn, duizeligheid, uitputting, braken en benauwdheid kunnen optreden. Iedereen kan deze klachten krijgen, maar jonge kinderen, ouderen en chronisch zieken lopen het grootste gezondheidsrisico. GHOR Brabant Midden-West-Noord heeft voor komend weekend het Nationaal Hitteplan in werking gesteld. Dat betekent dat de gemeente Waalwijk extra maatregelen neemt om gezondheidsklachten bij gevoelige groepen te voorkomen. Maar de bezoekers kunnen zelf ook maatregelen nemen. Ze kunnen zelf voldoende drinkwater meenemen evenals petjes of hoeden en zonnebrandcrème. En schaduwrijke plekken langs de route verdienen de voorkeur boven plekken in de zon.

Bereikbaarheid
Gezien de grote belangstelling voor de huldiging, roept de gemeente Waalwijk bezoekers op te voet of met de fiets te komen naar Waspik. De parkeerruimte van Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder is niet beschikbaar en in de omgeving is beperkte parkeerruimte.

Vol=Vol
De zaal is vanaf 19.00 uur geopend. In Den Bolder is plaats voor 600 personen. Wil je er bij zijn, kom op tijd want vol=vol.

Huldiging ook te volgen via Omroep Brabant
Omroep Brabant zendt de huldiging live uit op de website (www.omroepbrabant.nl), app, Facebook en televisie.
De uitzending begint om 19.00 uur en duurt tot het einde van het huldigingsprogramma, circa 20.15 uur.

Te downloaden: