Het college nodigt mantelzorgers uit (22-11-2017)

Nieuwjaarsconcert in Efteling Theater

 

Zorgt u intensief voor een chronisch zieke, gehandicapte of zorgbehoevende partner, ouder, kind of ander familielid? Met andere woorden: bent u mantelzorger? Dan is het nieuwjaarsconcert op woensdag 10 januari 2018 misschien iets voor u!

Het college van de gemeente Waalwijk nodigt, net als in 2017, graag weer tien mantelzorgers uit om naar het nieuwjaarsconcert in het Efteling Theater te gaan. Het wordt een feestelijke avond inclusief diner en de spectaculaire watershow Aquanura.
 

Programma

18.00 uur Ontvangst
18.15 uur Watershow Aquanura
18.45 uur Diner in het Fata Morgana Paleis
20.30 uur Nieuwjaarsconcert Koninklijke Sophia’s Vereeniging
 

Aanmelding
Wilt u graag naar het nieuwjaarsconcert? Stuur dan uiterlijk woensdag 13 december een e-mail met onderwerp ‘nieuwjaarsconcert’ naar info@waalwijk.nl met daarin uw naam, adres en telefoonnummer. Als u zich aanmeldt, gaan wij ervan uit dat u de hele avond aanwezig kunt zijn.
 

Vervoer en respijtzorg
Heeft u geen eigen vervoer of wilt u gebruik maken van respijtzorg (zorg voor uw naaste, zodat u met een gerust hart kunt genieten van het concert)? Meld dit dan bij uw aanmelding.
 

Loting
Er zijn tien plaatsen beschikbaar. Bij meer dan tien aanmeldingen verloten we de kaarten. Tussen 18 en 22 december krijgen alle mantelzorgers die zich hebben aangemeld hierover per mail bericht.
 

Het concert is een samenwerking van de Koninklijke Sophia’s Vereeniging uit Loon op Zand, de Efteling en Rabobank De Langstraat.