Help mee met het afscheidscadeau voor Nol Kleijngeld (05-07-2021)

Na veertien jaar is Nol Kleijngeld met pensioen. Wij hebben jouw hulp nodig voor zijn cadeau!

In september neemt onze oud-burgemeester afscheid van de inwoners van Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik. Bij een afscheid hoort natuurlijk een cadeau. We willen hem een cadeau aanbieden namens alle inwoners. Daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Foto insturen

Voor het cadeau hebben we foto's nodig, veel foto's! Stuur ons dus je leukste selfie of foto en wie weet komt jouw inzending terug op het cadeau voor Nol Kleijngeld. Je hoeft er niet alleen op te staan. Een foto van je gezin, je club, je vereniging, je klas of wat dan ook is van harte welkom! Als er maar inwoners van onze gemeente op staan.

Stuur je foto in

Foto's insturen kan alleen in de maand juli, dus stuur zo snel mogelijk je foto in!