Hebt u een PGB (Persoonsgebonden budget)? (07-09-2016)

Let op voor misbruik van uw gegevens! Fraudeurs worden steeds slimmer. Soms geven ze zich uit als ambtenaar van de gemeente of als medewerker van de SVB.

Fraudeurs vragen om uw vertrouwelijke gegevens, met als argument dat ze u willen helpen. Een aantal tips:

• Geef NOOIT  vertrouwelijke gegevens af, zoals pincodes, wachtwoorden of DiGid-inloggegevens.
  • Voor andere persoonlijke gegevens: zoek contact met de gemeente of met de organisatie waarvoor de persoon zegt te werken. Controleer of het verhaal van de persoon klopt.

Controleer de zorg die aan u geleverd is

Heeft u als pgb-budgethouder zorg ingekocht bij een aanbieder, vraag dan altijd een overzicht van de geleverde (uren) zorg. Controleer of dit overzicht klopt. Geeft de zorgaanbieder onjuiste zorg en/of teveel uren op, dan betaalt u daar waarschijnlijk ook teveel eigen bijdrage voor. Meldt dit dan s.v.p. meteen aan team WijZ; ook als de zorgaanbieder zich niet aan andere afspraken houdt.

Contact

Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 12.30 uur op het telefoonnummer 0416-683456. Per e-mail kunt u ons bereiken via info@waalwijk.nl