Geslaagd uitje voor onze ZAP-ers (24-06-2019)

Het tweejaarlijkse uitje voor ZwerfAfvalPakkers (ZAP-ers) uit Sprang-Capelle, Waalwijk en Waspik stond 22 juni op de agenda. Dit als dank voor hun waardevolle inzet. Het hele jaar door houden zij onze leefomgeving schoon van zwerfafval.

De ZAP-ers werden ontvangen door wethouder Dilek Odabasi bij Castle City met koffie, thee en worstenbrood. Aan een stukje historie en cultuur ontbrak het die dag niet. Na ontvangst gingen de ZAP-ers op pad door Waalwijk onder leiding van twee gidsen. Deze gidsen vertelde hen meer over de geschiedenis van Waalwijk en gaven uitleg over bijzondere objecten. De dag sloten zij af met een lunch bij het Parkpaviljoen. Tijdens de lunch kwam dichter Thieu Mertens langs. Hij verraste alle ZAP-ers met een lofspraak. Het was een geslaagde dag!

Waalwijk is een aantrekkelijke gemeente om in te leven, wonen, werken, ondernemen en verblijven. Dat willen we graag zo houden en versterken. We willen duurzaam vooruit. We werken dan ook samen met onze inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties aan een schone, groene en duurzame stad.

Lofspraak Thieu Mertens