Gemeente Waalwijk gebruikt Zivver (06-04-2021)

Voor het veilig versturen van gevoelige informatie.

In Waalwijk willen we privacygevoelige informatie op een veilige manier uitwisselen. Daarom werken we met Zivver. Hiermee kunnen we op een veilige manier e-mails en bestanden versturen en ontvangen.

Zivver versleutelt berichten met gevoelige inhoud. Dit zijn bijvoorbeeld persoonsgegevens, dossiers of andere informatie die u en wij veilig willen versturen. Verstuurt iemand een bericht via Zivver, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang heeft tot het bericht. Ook hackers niet. Daarnaast voorkomt Zivver met slimme technologie├źn dat mensen gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Met Zivver kiest de gemeente Waalwijk voor een goede vorm van informatiebeveiliging. Zo kan iedereen erop vertrouwen dat wij zorgvuldig met de privacy van onze cli├źnten en relaties omgaan.

Lees meer over Zivver op www.zivver.nl.