Gemeente Waalwijk doet mee aan de Entente Florale (17-03-2017)

Waalwijk strijdt om de titel 'groenste gemeente van Nederland' en vraagt om uw hulp!

De gemeente Waalwijk doet mee aan de Entente Florale. Een wedstrijd waarin steden en dorpen strijden om de titel groenste gemeente van Nederland. Waalwijk wil winnen en vraagt om uw hulp! We leggen u hier uit wat u kunt doen.

Waalwijk vertelt over het groen in een speciaal boekje voor de jury.  Dat gaat niet alleen over bomen, planten en struiken, maar ook over duurzaamheid, recreatie en cultureel erfgoed. Daarnaast  komen de juryleden op  donderdag 22 juni  kijken in onze gemeente. We vinden dat ze dan van onze inwoners en ondernemers moeten horen wat groen in de gemeente voor hen betekent.  

Daarom zoeken we bijzondere verhalen over de mooiste groene plekken in onze gemeente, van ideeën van nu tot verhalen van vroeger. Wie een mooi verhaal  wil vertellen of een goed idee heeft voor de route die de jury moet lopen, is van harte welkom om daar op donderdag 23 maart met ons over te praten. Dat kan op het Stadhuis aan de Winterdijk in Waalwijk  ’s ochtends van 09.00 uur tot 11.30 uur of in de avond tussen 18.00 en 20.00 uur. 

U kunt op deze tijden vrijblijvend binnen lopen. Wel een goed idee maar kunt u niet komen op 23 maart? Mail u idee dan naar Esther Melis via emelis@waalwijk.nl.