Gebruikers tevreden over Hoplr! (26-04-2021)

In maart vroeg de gemeente Hoplr-gebruikers via een enquête hun ervaringen met dit platform te delen. De resultaten laten zien dat Hoplr naar tevredenheid wordt gebruikt. Hét sociale buurtplatform brengt buurtbewoners dichter bij elkaar. Je kunt er praktische zaken met elkaar regelen. Ook kun je elkaar op de hoogte houden van ontwikkelingen in je buurt. Denk bijvoorbeeld aan het uitwisselen van spullen of diensten, het aankondigen van evenementen of het organiseren van buurtinitiatieven. Ook de gemeente Waalwijk kan berichten plaatsen op Hoplr die belangrijk zijn voor jouw buurt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geplande werkzaamheden, inwonersavonden en berichten over overlast en veiligheid.

Ook aanmelden?

Aanmelden is gratis, gemakkelijk en veilig. Download de mobiele app of ga naar www.hoplr.com/stad/waalwijk en vul je adres in. Behalve je straatnaam en naam, deel je verder zoveel of weinig als je zelf wilt. Mails en meldingen schakel je gemakkelijk aan of uit.

Heb je nog vragen? Voor meer informatie over Hoplr verwijzen we naar www.hoplr.nl.

Te downloaden: