Doet u ook mee aan Earth Hour? (23-03-2020)

Eén uur het licht uit voor de aarde

Op zaterdag 28 maart, tijdens Earth Hour 2020, gaat overal ter wereld van 20.30 – 21.30 uur het licht weer uit. Earth Hour promoot energiebesparing en vermindert de koolstofdioxide-uitstoot op de wereld.

 

Wat doen wij?
Ook wij doven de sierverlichting op het stadhuis tijdens Earth Hour. Verder doen we de lichten bij het zwembad en sporthallen uit.

Wat kan u doen?
Staat Earth Hour al in uw agenda? Doe mee, zet uw lichten thuis uit en laat samen met miljoenen mensen in meer dan 180 landen zien dat ook u onze planeet wil beschermen. Dit wereldwijde signaal is belangrijk om het probleem en de oplossing van klimaatverandering wereldwijd op de kaart te zetten en samen de handen ineen te slaan voor de natuur op aarde. Een kleine moeite met veel resultaat!

Waalwijk is een aantrekkelijke gemeente om in te leven, wonen, werken, ondernemen en verblijven. Dat willen we graag zo houden en versterken. We willen duurzaam vooruit. We werken dan ook samen met onze inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties aan een schone, groene en duurzame stad.