Doe mee op World Cleanup Day! (05-09-2019)

Op zaterdag 21 september is het zover: World Cleanup Day. Op deze grootste wereldwijde opruimactie van het jaar gaan ruim 160 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt geven.

Ook in de gemeente Waalwijk dragen inwoners hier hun steentje aan bij. Hoe? Door zoveel mogelijk afval op te ruimen in onze gemeente. Er zijn verschillende initiatieven. Doe jij mee? Kijk op www.worldcleanupday.nl en sluit je aan bij één van de acties. Je kunt via deze website ook zelf een actie opstarten.

Hulpmiddelen

Wij reiken verschillende hulpmiddelen aan, zoals een veiligheidsvest, handschoenen, afvalgrijpers en afvalzakken. Neem hiervoor vóór maandag 16 september contact op met wijkadviseur Jan van Horssen via jvanhorssen@waalwijk.nl of 0416 – 683456. Ook kan je een bijdrage van maximaal 150 euro aanvragen volgens de richtlijnen van het wijkbudget. Meer informatie vind je op www.waalwijk.nl/wijkbudget