Doe mee met ‘Het Beste Idee van Waalwijk’ (17-05-2018)

Win een mooi bedrag voor je straat, wijk of buurt!

Iedereen met een goed idee voor de straat, buurt, wijk of de hele gemeente Waalwijk kan veel geld winnen voor de uitvoering ervan. Dat kan door mee te doen aan de wedstrijd ‘Het Beste Idee van Waalwijk’.

Meld uw beste idee hier aan

De wedstrijd draait om ideeën die zorgen dat wonen, werken en recreëren in de gemeente Waalwijk de moeite waard blijft, nu en in de toekomst. Ideeën die maken dat iedereen mee kan blijven doen. Het idee moet nieuw zijn voor Waalwijk, nog niet zijn gestart en moet nuttig zijn voor de lokale samenleving.

Eerdere winnaars wonnen geld om een natuurspeeltuin aan te leggen, buurtbanken te plaatsen, een kruidentuin aan te leggen,  voor kunst in bushokjes, een project voor begeleiding van de Nederlandse Taal en Integratie en om een speeltuin aan te leggen die energie opwekt. 

Presenteren
De gemeente Waalwijk roept iedereen, van vrijwilligers, organisaties en sociaal ondernemers tot individuele inwoners op om hun goede idee aan te melden. Twintig (groepjes) mensen krijgen de kans om op dinsdagavond 18 september hun idee in 5 minuten tijd te presenteren aan een panel. Dat gebeurt in sporthal De Slagen in Waalwijk.

Het panel beslist dezelfde avond wie de vijf winnaars zijn. Onder hen wordt maximaal 50.000 euro verdeeld.  Een extra publieksprijs van 1.000 euro wordt uitgereikt aan degene die de meeste likes op Facebook binnenhaalt.

Meedoen?
Aanmelden kan tot 10 september via onderstaande aanmeldknop. Of bel met Margriet Rijnja op 0416-683456

Meld uw beste idee hier aan