Doe jij ook mee aan Earth Hour? (25-03-2021)

Eén uur het licht uit voor de aarde

Op zaterdag 27 maart, tijdens Earth Hour 2021, doen we over de hele wereld van 20.30 – 21.30 uur het licht weer uit. Hiermee vragen we wereldwijd op symbolische manier aandacht voor onze kwetsbare natuur. Door met zijn allen het licht uit te doen, geven we, ook hier in Waalwijk, de natuur een stem. Doe samen met ons mee!

Wat doen wij?

Wij doven de wetblue verlichting op het stadhuis tijdens Earth Hour. Slagerij Van Roessel, Kandinsky en de Rabobank volgens ons daarin. De lichten uit bij het zwembad en sporthallen gaan uit. Verder doen we de boomverlichting en de aanlichting van het oude stadhuis uit.

Wat kan jij doen?

Staat Earth Hour al in jouw agenda? Doe mee, zet je lichten thuis uit en laat samen met miljoenen mensen in meer dan 185 landen zien dat ook jij onze planeet wil beschermen. Dit wereldwijde signaal is belangrijk om het probleem en de oplossing van klimaatverandering wereldwijd op de kaart te zetten. We slaan samen de handen ineen voor de natuur op aarde. Een kleine moeite met veel resultaat!

Livestream

Tijdens Earth Hour organiseert WWF-Nederland van 20:15 tot 21:45 uur Earth Hour LIVE, een livestream met muziek, interessante sprekers en inspirerende initiatieven voor de natuur. Als het licht uitgaat om 20:30 uur, gaat de livestream op zwart en kun je Earth Hour LIVE verder als podcast beluisteren. De livestream is te volgen via wwf.nl/earthhour.