De zomer komt er weer aan (13-06-2018)

Ben jij alert op hoosbuien?

Steeds vaker krijgen we te maken met extreme regenval in de zomer. Door deze hoosbuien kunnen problemen ontstaan. Denk hierbij aan losgeraakte putdeksels, een geblokkeerde weg of ondergelopen tunnels. De gemeente, brandweer en het waterschap kunnen tijdens hoosbuien niet alles in de gaten houden. Daarom vragen wij je alert te zijn en wateroverlast te melden.

Melding doen: openbare ruimte

Meld wateroverlast in de openbare ruimte bij de gemeente. We raden je aan een foto van de overlast te nemen en de tijd en locatie te benoemen. Zo kunnen wij de melding zo goed mogelijk behandelen. Klik op de button hieronder of download de Mijn Gemeente App om een melding te doen. Ook kun je ons benaderen via 0416 - 683 456 of info@waalwijk.nl.

MELDING DOEN

Melding doen: water in huis

Bel bij water in huis naar de Brandweer Regio Midden en West Brabant. Zij pompen het water weg.
Telefoonnummer:  013 - 532 63 26

Melding doen: overstromende sloten

Bel Waterschap Brabantse Delta wanneer je overstromende sloten of rivieren ziet.
Telefoonnummer: 076 - 546 10 00

Melding doen: schade door regenval

Meld schade aan je huis of bezittingen bij je verzekeraar.

Kijk voor meer informatie over water en riolering op: www.waalwijk.nl/waterloket