Bijeenkomsten Samen Duurzaam Vooruit (17-10-2019)

Meld je aan voor de laatste bijeenkomst:

Aanmelden voor dinsdag 5 november

VOL = VOL

Help mee aan de toekomst van gemeente Waalwijk!

Kom naar één van de bijeenkomsten ‘Samen Duurzaam Vooruit’ en praat mee!

Geef je mening, deel je ideeën en inspireer elkaar!

Waar gaan we het over hebben?

De concept Visie Duurzaam Waalwijk 2030 is in september in de raad geweest. Hierin staan onze ambities op het gebied van duurzaamheid. Om deze ambities te bereiken, zijn er aandachtspunten en acties benoemd voor de komende vier jaar. Maar welke acties hebben volgens jou nu prioriteit? En wat is er volgens jou nodig om zelf aan de slag te gaan? Dat horen we graag van jou! Het gaat immers om jouw woon- en leefomgeving. De suggesties worden verwerkt in de definitieve visie. De definitieve visie wordt ter vaststelling aan de raad aangeboden in januari 2020.

Lijkt het je leuk om mee te bepalen wat de gemeente de komende tijd gaat doen? Schrijf je dan nu in!

Programma Bijeenkomst

Inloop/Ontvangst met koffie, thee en een Fairtrade hapje

Opening

Eric de Jong, Programmamanager Duurzaamheid

Sessie 2 : Simulatie Energieopgave Waalwijk

Sessie 2 : Simulatie Energieopgave Waalwijk

Afsluiting door

Dilek Odabasi, wethouder Duurzaamheid

Sessie 1: Mijn woon- en leefomgeving
Wat ontbreek er nog in de (concept) Visie Duurzaam Waalwijk 2030. We dragen allemaal op onze eigen manier een steentje bij aan het klimaat. Benieuwd wat jij kunt doen? Wat jij nodig om een bijdage te leveren. Deel je ideeën en inspireer elkaar!

Sessie 2: Een simulatie van de energieopgave van Waalwijk met een verkenning van  mogelijke oplossingen met zonne- en windenergie.

Bijeenkomsten

Maandag 28 oktober: Den Bolder in Waspik, inloop vanaf 19.00 uur (gesloten)
Dinsdag 29 oktober: Stadhuis in Waalwijk, inloop vanaf 19.00 uur (gesloten)
Dinsdag 5 november: zalencentrum Zidewinde in Sprang-Capelle, inloop vanaf 19.00 uur