Aangepaste aanrijdroute milieustraat (20-04-2020)

Het is nu al een aantal weken drukker dan normaal op de milieustraat. Hierdoor kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan in het verkeer. Om de doorstroom van het verkeer soepeler te laten verlopen, is er een andere aanrijdroute gemaakt. Gaat u binnenkort naar de milieustraat? Volg dan de route die hier wordt beschreven.

Hoe is de nieuwe route?

De route begint bij de Hertog Janstraat. Volg de borden richting de Altenaweg en vervolg uw weg naar de Industrieweg. Deze weg volgt u totdat u bij de Weteringweg aankomt. Hier staat een stopstreep aangegeven op de weg, waardoor u kunt aansluiten bij de wachtrij. Bezoekend verkeer vanuit de Hertog Janstraat en de Altenaweg wordt omgeleid via de Industrieweg of via de Weteringweg.

Welke maatregelen worden nog meer getroffen?

Bij de in- en uitgang van de milieustraat treffen we extra maatregelen. Tussen de Kloosterheulweg en de ingang van de milieustraat wordt een parkeer- en stopverbod ingesteld. Bezoekend verkeer wat toch via deze weg de Weteringweg inrijdt, wordt verwezen naar de Industrieweg. Verkeer op de Haven kan via de Industrieweg en de Kloosterheulweg ongehinderd het industrieterrein verlaten. Ook staat de gehele route aangegeven met borden.