12 juli: online bijeenkomst over energiezuinig en aardgasvrij wonen (01-07-2021)

Alle gemeenten in Nederland staan voor de uitdaging om in 2050 de woningen en gebouwen aardgasvrij te verwarmen. Dat klinkt nog ver weg, maar de zoektocht naar alternatieven om te verwarmen, is niet eenvoudig. Als gemeente gaan we daarom nu al kijken hoe we in Waalwijk stap voor stap van het gas af kunnen. Voordat we van het gas af gaan, kunnen we samen al aan de slag door woningen goed te isoleren. De stappen die we de komende 10 jaar kunnen zetten, leggen we vast in de Transitievisie Warmte.

Tijdens een Online Meet up op maandagavond 12 juli informeren we je graag over energiezuinig en aardgasvrij wonen. Wethouder Dilek Odabasi staat stil bij de koers naar een aardgasvrij Waalwijk. We koppelen de resultaten terug van de enquĂȘte die door ruim 600 inwoners is ingevuld. En naar aanleiding daarvan gaan we met elkaar in gesprek en beantwoorden we vragen. Ook geven we meer informatie over het isoleren van woningen en alternatieve warmtebronnen voor gas.

Meld je aan!

De online bijeenkomst is van 19.30 uur tot ongeveer 21.00 uur via Zoom. Meld je aan door een mail te sturen naar duurzaam@waalwijk.nl onder vermelding van Bijeenkomst Transitievisie Warmte. Je ontvangt rond 8 juli een bevestigingsmail met een korte instructie en een link naar de bijeenkomst in Zoom.