Mijn Waalwijk

In deze omgeving kunt u via Mijn Profiel de persoonsgegevens die van u bekend zijn bij de gemeente bekijken. Via een apart belastingloket is het mogelijk om uw taxatierapport en uw belastingaanslag in te zien. Om in te loggen vult u het aanslagnummer in en het totale bedrag van de belastingaanslag.

Belastingloket

De gemeente Waalwijk werkt continu aan haar digitale dienstverlening. Op dit moment werken we aan vernieuwing van het digitale loket waarop inwoners en ondernemers inzicht krijgen in hun gegevens, lopende zaken met de gemeente en hun belastingaanslag. Door deze werkzaamheden is een gedeelte van ‘Mijn Waalwijk’ op www.waalwijk.nl momenteel niet te gebruiken.

Het gaat om het gedeelte ‘Mijn Zaken’. Hier ziet u de actuele status van uw digitale aanvragen bij de gemeente Waalwijk. Het digitaal aanvragen van producten en diensten én inzicht krijgen in de belastingaanslag blijft tijdens de werkzaamheden wel toegankelijk. Wij verwachten dat u zo snel mogelijk de actuele status van digitale aanvragen te raadplegen via ‘Mijn Waalwijk’. In het vernieuwde digitale loket kunt u dan ook documenten toevoegen aan uw lopende zaken en kunt u zien hoe u geregistreerd staat bij de gemeente. Tot die tijd kan de informatie tijdens kantooruren telefonisch opgevraagd worden via 0416-683456.

Bij gemeente Waalwijk kunt u inloggen met uw DigiD. Voortaan kunt u met DigiD naar steeds meer overheidsinstellingen op internet. Klik hieronder om uw DigiD gebruikersnaam met wachtwoord aan te vragen.

Aanvragen DigiD gebruikersnaam