Inwonerspanel

Denk mee, praat mee en doe mee!

Meld je hier aan

Heb je volop idee├źn en/ of meningen over wat er beter en anders kan in de gemeente Waalwijk? Doe mee, meld je aan voor het inwonerspanel Sprekend Waalwijk en geef jouw mening!  

Wij nodigen iedere inwoner vanaf 16 jaar uit zich aan te melden voor het inwonerspanel. Waarom? Wij vinden het belangrijk om jouw mening te weten en een goed beeld te krijgen van hoe de Waalwijkse inwoners over actuele onderwerpen denken. Op deze manier werken we samen aan een prettige woon-, leef- en werkomgeving in de gemeente Waalwijk. 

Het inwonerspanel biedt je de mogelijkheid om snel en eenvoudig vanuit huis, achter je computer of onderweg via je tablet of smartphone uw mening geven. De tijdsinzet is beperkt. Wij vragen het inwonerspanel ongeveer drie keer per jaar om advies en jij kunt zelf bepalen of je wel of niet meedoet. De vragenlijsten zijn eenvoudig en kort van opzet. Je bepaalt zelf hoe lang je wilt deelnemen aan het inwonerspanel, tussentijds stoppen kan altijd.

Wij streven naar een representatief inwonerspanel. Daarom vragen wij je bij de aanmelding enkele basisgegevens in te vullen zoals naam, leeftijd, geslacht en bijvoorbeeld in welke wijk je woont. Lees meer over de werkwijze van het inwonerspanel.