Grotestraat-Oost, Groen van Prinstererlaan en Thorbeckelaan

Werk in uitvoering   |   Planning   |   Ontwerp   |   Veelgestelde vragen   |   Downloads

Werk in uitvoering

Zodra de werkzaamheden in uitvoering zijn zal hier regelmatig nieuwe informatie worden geplaatst.

Terug naar boven

Planning

Vanaf ca. maart tot en met december 2019. Zodra er een gedetailleerde planning van de aannemer bekend is zal deze toegevoegd worden.

Terug naar boven

Ontwerp

Grotestraat-Oost

Groen van Prinstererlaan

Thorbeckelaan 1/2

Thorbeckelaan 2/2

Terug naar boven

Veelgestelde vragen

Alreeds verstuurde Whatsapp berichten (van nieuw naar oud)

do 8 nov.

Op dit moment zijn wij gestart met de aanbesteding. Deze procedure loopt tot half januari. Het zal dus even rustig zijn met nieuwsberichten, maar zodra de aannemer bekend is kunnen wij u meer informeren over de planning en faseringen. De Whatsapp blijft de komende periode uiteraard gewoon beschikbaar voor uw vragen.

do 25 okt.

Vanaf morgen zullen (in het kader van een afstudeerproject) bodemonderzoeken plaatsvinden bij enkele bomen in de Thorbeckelaan. Dit betreft een fictief opdracht om vanaf aanvraag tot aan rapportage te beoordelen. De resultaten hebben verder geen invloed op het project.

do 18 okt.

Voor de bewoners van de Thorbeckelaan e.o. De ingekomen inspraakreacties zijn vastgesteld door het College en verwerkt in een consultatienota. Deze nota kunt u bekijken op de website www.waalwijk.nl/ggt onder het kopje 'Downloads'. In verband met de privacy zijn alle persoonlijke gegevens verwijderd.

Terug naar boven

Downloads