Grotestraat-Oost, Groen van Prinstererlaan en Thorbeckelaan

Werk in uitvoering   |   Planning   |   Ontwerp   |   Veelgestelde vragen   |   Downloads

Werk in uitvoering

Zodra de werkzaamheden in uitvoering zijn zal hier regelmatig nieuwe informatie worden geplaatst.

Terug naar boven

Planning

Bekijk hier de overzichtstekening met de faseringen.

Terug naar boven

Ontwerp

Grotestraat-Oost

Groen van Prinstererlaan

Thorbeckelaan 1/2

Thorbeckelaan 2/2

Terug naar boven

Veelgestelde vragen

Alreeds verstuurde Whatsapp berichten (van nieuw naar oud)

ma 15 juli 2019

De communicatie over de werkzaamheden in de Grotestraat, Groen van Prinstererlaan en Thorbeckelaan via deze WhatsApp verzendlijst stopt binnenkort. U kunt zich, mocht u dat nog niet hebben gedaan, aanmelden voor de Whats App verzendlijst van aannemer Van Wijlen. De aannemer houdt u op de hoogte van de werkzaamheden en u kunt hier terecht met vragen. Ook hier geldt dat uw gegevens (zoals naam en telefoonnummer) niet zichtbaar zijn voor de andere leden van deze verzendlijst. De verzendlijst en de gegevens worden door de aannemer alleen gebruikt voor communicatie over dit project en worden daarna gewist. Reacties die u via WhatsApp geeft op de door de aannemer verzonden berichten zijn alleen zichtbaar zijn voor de aannemer (beheerder van de verzendlijst) en niet voor de andere leden van de verzendlijst. Het is dus geen WhatsApp groep, maar een WhatsApp verzendlijst.

Hoe meld ik me aan?
Open WhatsApp;
Ga naar Chats;
Open een nieuwe chat door op dit icoon te tikken;
Voeg een nieuw contact toe;
Geef het contact een voor u logische naam (bijvoorbeeld Voornaam: Herinrichting, Achternaam: Grotestraat, Bedrijf: aannemer Van Wijlen;
Voeg het telefoonnummer 06-20035218 toe aan dit nieuwe contact;
Sla het nieuwe contact op (gereed);
Stuur dan het volgende whatsapp bericht naar dit contact: Aanmelden herinrichting Grotestraat, Groen van Prinstererlaan en Thorbeckelaan;
U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding zodat u weet dat uw bericht goed is aangekomen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

di 14 mei 2019

Mogelijk is het u ook opgevallen dat het kruispunt van de Grotestraat met de Groenstraat op dit moment dichtgestraat is. Dit is een tijdelijke oplossing, aangezien de betonnenputdeksel (die straks onder het asfalt komt) nog een keer er van af moet. Wij verwachten eind dit jaar/begin volgend jaar aan de Groenstraat werkzaamheden uit te voeren aan het riool en wegdek. Het kruispunt wordt vervolgens vanuit de Groenstraat geasfalteerd conform ontwerp. Deze werken konden helaas niet op elkaar afgestemd worden. De Putstraat en Grotestraat (vanaf het kruispunt) is wel al voorzien van asfalt.


wo 27 feb. 2019

Om de lijnen kort te houden neemt van Wijlen de communicatie tijdens de uitvoering over zodat zij gericht informatie kunnen verstrekken en u vragen kunt stellen. Vanwege technische redenen en het vrijgeven van persoonlijke informatie is het niet mogelijk om het Whatsapp nummer van de gemeente te overhandigen aan de aannemer.

De aannemer van Wijlen heeft een nummer beschikbaar gesteld voor al uw vragen tijdens de uitvoering. Tevens willen zij ook werken met een verzendlijst. Meld u daarom aan met uw naam en adres zodat deze goed verwerkt kan worden. De aannemer kan dan snel reageren of ter plekke kijken.

Telefoonnummer: 0620035218 (sla dit nummer op in uw contacten met een logische naam) Stuur een Whatsapp bericht met de tekst: Aanmelden + Naam + Adres

Ook staat inmiddels de planning op de website. Er worden inloopavonden georganiseerd ca. 2 weken voor iedere fase. U wordt daarvoor nog uitgenodigd om samen de planning en werkzaamheden door te nemen.

De Whatsapp van de gemeente blijft nog in gebruik voor het verstrekken van informatie buiten de civiele werkzaamheden om tot project geheel afgerond is.


ma 28 jan. 2019

Inmiddels is de aannemer bekend die het werk aan de Grotestraat, Groen van Prinstererlaan en Thorbeckelaan gaat uitvoeren. Dit is firma van Wijlen te Sprang-Capelle. De laatste details voor de planning wordt nog met de nuts partijen (kabels en leidingen) afgestemd. Wij verwachten deze in week 10 te publiceren op de website.

Wat betreft communicatie blijft deze verzendlijst en de website www.waalwijk.nl/ggt actief. Er vinden 2 weken voor iedere fase een informatiebijeenkomst plaats. Één voor de bewoners en één voor de ondernemers. U ontvangt hiervoor tijdig een uitnodiging door de aannemer. Dit is opgeknipt per fases om zo ieders belang goed te kunnen afstemmen. Daarnaast komt er iedere week een inloopspreekuur op het werk voor al uw vragen.


do 8 nov. 2018

Op dit moment zijn wij gestart met de aanbesteding. Deze procedure loopt tot half januari. Het zal dus even rustig zijn met nieuwsberichten, maar zodra de aannemer bekend is kunnen wij u meer informeren over de planning en faseringen. De Whatsapp blijft de komende periode uiteraard gewoon beschikbaar voor uw vragen.


do 25 okt. 2018

Vanaf morgen zullen (in het kader van een afstudeerproject) bodemonderzoeken plaatsvinden bij enkele bomen in de Thorbeckelaan. Dit betreft een fictief opdracht om vanaf aanvraag tot aan rapportage te beoordelen. De resultaten hebben verder geen invloed op het project.


do 18 okt. 2018

Voor de bewoners van de Thorbeckelaan e.o. De ingekomen inspraakreacties zijn vastgesteld door het College en verwerkt in een consultatienota. Deze nota kunt u bekijken op de website www.waalwijk.nl/ggt onder het kopje 'Downloads'. In verband met de privacy zijn alle persoonlijke gegevens verwijderd.

Terug naar boven

Downloads