Groenlinksaf

GroenLinksaf, natuurlijk!

GroenLinksaf is een lokale partij met aandacht voor mens, dier en milieu. In Waalwijk zetten we ons al meer dan vijfendertig jaar in – binnen de gemeenteraad en daarbuiten – voor een groene, sociale, open en democratische gemeente. Soms eigenwijs, als dat nodig is. En altijd bereid tot samenwerking waar dat nuttig kan zijn.

De gemeente Waalwijk krijgt steeds grotere taken en verantwoordelijkheden op het gebied van zorg, milieu en ruimtelijke ontwikkelingen. De gemeenteraadsverkiezingen worden dus nog belangrijker bij het beantwoorden van de vraag; ‘in wat voor gemeente wil ik wonen?’ Wie laat jij deze uitdagingen aanpakken?  

GroenLinksaf staat voor een gemeente waar zorg voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Een gemeente waarin economische ontwikkelingen hand in hand gaat met een gezonde omgeving en leefbare buurten. Een gemeente die gaat voor duurzaamheid. Volgens onze overtuiging kunnen we deze uitdagingen enkel gezamenlijk aanpakken. Een GroenLinksaf gemeente staat dus open voor ideeën van inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties. In ons verkiezingsprogramma lees je hoe we dit willen aanpakken. Onze kandidaten lichten het graag toe.

Met trots presenteren wij dan ook onze kieslijst. Hierop vind je een mix van personen die zich met passie inzetten voor een beter Waalwijk. Als je meer van hen of GroenLinksaf wil weten kom dan langs tijdens onze maandelijkse koffieochtenden of  bij één van de komende verkiezingsbijeenkomsten bij jou in de buurt. Kijk voor data, informatie over onze kandidaten en het programma op onze website. Heb je liever online contact? Ook via social media zijn we goed bereikbaar. We horen graag van je!

Ga jij ook voor een groene, sociale en open gemeente? Dan kies je GroenLinksaf Natuurlijk!

Meer informatie: