Facebookpagina van uw wijk!

De gemeente vindt het belangrijk dat bewoners en ondernemers in een wijk meepraten en meedoen. Via met name de wijkadviseurs zoeken wij het contact met de wijk.

Social Media is een van de middelen om u op de hoogte te brengen. Hiermee willen we het contact met, maar ook het onderlinge contact in de wijk versterken. Facebook zetten we hiervoor in.

Via ‘wijkpagina Waalwijk-Noord’, ‘wijkpagina Waalwijk Zuid’, ‘wijkpagina Waalwijk Waspik’ en ‘wijkpagina Sprang-Capelle’ kunnen bewoners elkaar benaderen met onder meer ideeën, belangrijke mededelingen of een oproep voor deelname aan activiteiten.

Daarnaast kunnen de gemeente, bewoners en andere partijen op een laagdrempelige manier elkaar bereiken.

Er zitten dus voor u veel voordelen aan het gebruik van Facebook. Lid worden van Facebook kunt u eenvoudig realiseren door u te registreren (gratis). Bent u al lid dan hoeft u zich alleen aan te melden. “Like” vervolgens uw wijkpagina.

link naar:
‘wijkpagina Waalwijk-Noord’; ‘wijkpagina Waalwijk Zuid’ ; ‘wijkpagina Waspik'; ‘wijkpagina Sprang-Capelle’