Actueel kavelaanbod in Landgoed Driessen

Landgoed Driessen blijft zich uitbreiden. Het nieuwste plandeel is Lommerrijk. Westelijk van de Burgemeester de Geusstraat  worden in een ruimte en groene omgeving in totaal ruim 200 woningen gebouwd. Het betreft zowel woningen op particuliere bouwkavels als projectmatige gebouwde woningen.

Particuliere bouwkavels

Aan de zuidzijde van Lommerrijjk liggen een zestal particuliere bouwkavels voor vrijstaande woningen (fase 1). Deze kavels zijn allen onder voorbehoud verkocht of inmiddels notarieel getransporteerd. 

Projectmatige bouw

Projectontwikkelaars en bouwbedrijven nemen het grootste deel van de woningbouw in Lommerrijk voor hun rekening. Op dit moment worden concrete plannen gemaakt voor circa 150 woningen (fase 2 t/m 4):

  • Heijmans Vastgoed is bezig met de realisatie van 51 woningen in Lommerrijk fase 2.
     
  • BPD ontwikkelt in samenwerking met bouwbedrijf Van Gisbergen 31 woningen in Lommerrijk fase 3. Deze combinatie realiseert ook de tegenoverliggende laatste 10 woningen in plandeel de Bibliotheek. Een uitwerkingsplan is in voorbereiding. 
     
  • Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling ontwikkelt 47 woningen in Lommerrijk fase 4. Een ontwerp uitwerkingsplan llgt samen met een ontwerp omgevingsvergunning met ingang van 19 maart gedurende zes weken ter inzage op het stadhuis.  

Informatie over uitwerkingsplannen en de wijze waarop u hierop kunt reageren, vindt u op de pagina Ruimtelijke plannen in procedureMeer weten?

Bekijk de veelgestelde vragen over kavelverkoop en zelfbouwen . Heeft u een andere vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Pascal Schreppers (pschreppers@waalwijk.nl) of Joost van der Heijden (jvanderheijden@waalwijk.nl). Zij zijn ook bereikbaar via het KlantContactCentrum: 0416 683 456

Zelfbouw in Waalwijk

De gemeente Waalwijk biedt op dit moment geen andere bouwkavels in Lommerrijk of Landgoed Driessen te koop aan. Wilt u in de toekomst op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van bouwkavels in de gemeente Waalwijk? Schrijf u dan online in voor de emailservice “Zelfbouwen in Waalwijk”. U krijgt dan automatisch bericht telkens als er iets wijzigt aan het kavelaanbod ergens in Waalwijk. Uiteraard kunt u zich hier ook zelf weer eenvoudig online voor uitschrijven als u hier geen behoefte meer aan heeft.