Actueel kavelaanbod in Landgoed Driessen

Landgoed Driessen blijft zich uitbreiden. Het nieuwste plandeel is Lommerrijk. Westelijk van de Burgemeester de Geusstraat  worden in een ruimte en groene omgeving in totaal ruim 200 woningen gebouwd. Het betreft zowel woningen op particuliere bouwkavels als projectmatige gebouwde woningen.

Particuliere bouwkavels

.Aan de zuidzijde van Lommerrijjk liggen een zestal particuliere bouwkavels voor vrijstaande woningen (fase 1). De verkoop van deze kavels is in mei gestart, Begin juni is de inschrijving gesloten. Op alle kavels is veelvuldig geboden. Medio juni zijn de enveloppen geopend door de notaris. De hoogstbiedenden hebben inmiddels persoonlijk bericht gehad. is er geen contact met u opgenomen, dan betekent dit dat u niet in aanmerking komt voor een kavel.

De gemeente Waalwijk biedt op dit moment geen andere bouwkavels in Lommerrijk of Landgoed Driessen te koop aan.

Projectmatige bouw

Projectontwikkelaars en bouwbedrijven nemen het grootste deel van de woningbouw in Lommerrijk voor hun rekening. Op dit moment worden concrete plannen gemaakt voor circa 150 woningen (fase 2 t/m 4):

• Heijmans Vastgoed treft voorbereidingen voor de bouw van 51 woningen aan de zuidzijde van Lommerrijk (fase 2). Een deel van de woningen is inmiddels in verkoop.
  • Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling wil verder naar het noorden 47 woningen bouwen (fase 4). De verkoop van deze woningen start vermoedelijk na de zomer. Rond die tijd start ook de bestemmingsplanprocedure. De bouw kan pas starten op het moment dat die is afgerond en er een omgevingsvergunning is afgegeven.
  • De gemeente is in gesprek met een derde ontwikkelaar (fase 3). Met deze partij is op dit moment nog geen overeenstemming bereikt. Ook het vierde eiland is nog niet in ontwikkeling.

Klik hier voor informatie over ruimtelijke plannen die in procedure zijn.

Meer weten?

Bekijk de veelgestelde vragen over kavelverkoop en zelfbouwen . Heeft u een andere vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Pascal Schreppers (pschreppers@waalwijk.nl) of Joost van der Heijden (jvanderheijden@waalwijk.nl). Zij zijn ook bereikbaar via het KlantContactCentrum: 0416 683 456

Zelfbouw in Waalwijk

Wilt u in de toekomst op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van bouwkavels in de gemeente Waalwijk? Schrijf u dan online in voor de emailservice “Zelfbouwen in Waalwijk”. U krijgt dan automatisch bericht telkens als er iets wijzigt aan het kavelaanbod ergens in Waalwijk. Uiteraard kunt u zich hier ook zelf weer eenvoudig online voor uitschrijven als u hier geen behoefte meer aan heeft.