Actueel kavelaanbod in Landgoed Driessen

Particuliere bouwkavels

Landgoed Driessen blijft zich uitbreiden. Het nieuwste plandeel is Lommerrijk. Westelijk van de Burgemeester de Geusstraat  worden in een ruimte en groene omgeving in totaal ruim 200 woningen gebouwd. Aan de zuidzijde zijn een zestal particuliere bouwkavels voor vrijstaande woningen voorzien (fase 1). De verkoop hiervan start op 7 mei 2019. Meer informatie over deze kavels en de inschrijfprocedure vindt u op de pagina bouwkavels Lommerrijk.

Projectmatige bouw

Projectontwikkelaars en bouwbedrijven nemen het grootste deel van de woningbouw in Lommerrijk voor hun rekening. Op dit moment worden concrete plannen gemaakt voor circa 150 woningen (fase 2 t/m 4):

• Heijmans Vastgoed treft voorbereidingen voor de bouw van 51 woningen aan de zuidzijde van Lommerrijk (fase 2). Een deel van de woningen is inmiddels in verkoop.
  • Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling wil verder naar het noorden 47 woningen bouwen (fase 4). De bouw van deze woningen kan pas starten op het moment dat er een uitwerkingsplan is vastgesteld en omgevingsvergunning is afgegeven. Op dit moment is nog niet bekend wanneer de procedure start.
  • De gemeente is in gesprek met een derde ontwikkelaar (fase 3). Met deze partij is op dit moment nog geen overeenstemming bereikt. Ook het vierde eiland is nog niet in ontwikkeling.

Klik hier voor informatie over ruimtelijke plannen die in procedure zijn.

Meer weten?

Bekijk de veelgestelde vragen over kavelverkoop. Heeft u een andere vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Pascal Schreppers (pschreppers@waalwijk.nl) of Joost van der Heijden (jvanderheijden@waalwijk.nl). Zij zijn ook bereikbaar via het KlantContactCentrum: 0416 683 456

Zelfbouw in Waalwijk

Wilt u in de toekomst op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van bouwkavels in de gemeente Waalwijk? Schrijf u dan online in voor de emailservice “Zelfbouwen in Waalwijk”. U krijgt dan automatisch bericht telkens als er iets wijzigt aan het kavelaanbod ergens in Waalwijk. Uiteraard kunt u zich hier ook zelf weer eenvoudig online voor uitschrijven als u hier geen behoefte meer aan heeft.