Actueel kavelaanbod in Landgoed Driessen

Landgoed Driessen blijft zich uitbreiden. Het nieuwste plandeel is Lommerrijk. Westelijk van de Burgemeester de Geusstraat  worden in een ruimte en groene omgeving in totaal ruim 200 woningen gebouwd. Het betreft zowel woningen op particuliere bouwkavels als projectmatige gebouwde woningen.

Particuliere bouwkavels

Alle particuliere bouwkavels aan de Burgemeester De Geusstraat (fase 1) zijn verkocht. Op dit moment biedt de gemeente Waalwijk in landgoed Driessen geen andere bouwkavels te koop aan.

Projectmatige bouw

Projectontwikkelaars en bouwbedrijven nemen het grootste deel van de woningbouw in Lommerrijk voor hun rekening::

• Heijmans Vastgoed heeft de eerste 21 woningen in Lommerrijk fase 2 inmiddels opgeleverd. Eind dit jaar wordt gestart met de bouw van de overige 30 woningen in deze fase.

• BPD ontwikkelt in samenwerking met bouwbedrijf Van Gisbergen 31 woningen in Lommerrijk fase 3. Tegelijkertijd realiseren zij ook de laatste 10 woningen in het tegenover gelegen plandeel de Bibliotheek. De hiervoor benodigde uitwerkingsplan en omgevingsvergunning zijn nog niet onherroepelijk.

• Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling is inmiddels begonnen met de bouw van 47 woningen in Lommerrijk fase 4.

Informatie over uitwerkingsplannen en de wijze waarop u hierop kunt reageren, vindt u op de pagina Ruimtelijke plannen in procedure

Meer weten?

Bekijk de veelgestelde vragen over kavelverkoop en zelfbouwen . Heeft u een andere vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Pascal Schreppers (pschreppers@waalwijk.nl) of Joost van der Heijden (jvanderheijden@waalwijk.nl). Zij zijn ook bereikbaar via het KlantContactCentrum: 0416 683 456

Zelfbouw in Waalwijk

De gemeente Waalwijk biedt op dit moment geen andere bouwkavels in Lommerrijk of Landgoed Driessen te koop aan. Wilt u in de toekomst op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van bouwkavels in de gemeente Waalwijk? Schrijf u dan online in voor de emailservice “Zelfbouwen in Waalwijk”. U krijgt dan automatisch bericht telkens als er iets wijzigt aan het kavelaanbod ergens in Waalwijk. Uiteraard kunt u zich hier ook zelf weer eenvoudig online voor uitschrijven als u hier geen behoefte meer aan heeft.