Home

Gemeente Waalwijk

Ondernemende Pionierstad

Afspraak maken

Iets te regelen op het stadhuis? Maak dan vooraf een afspraak.

Maak een afspraak

Laatste nieuws

  • Weer betalen voor parkeren aan De Els-Zuid

    Vanaf 3 juni moeten bezoekers weer betalen voor het parkeren op parkeerterrein De Els-Zuid. We stappen dan gelijk over op vooraf betaald parkeren in combinatie met mobiel parkeren. Een betalingssysteem dat we op een groot deel van de parkeerplaatsen in het centrum nu al aanbieden. Bezoekers kunnen makkelijk betalen met een app op hun mobiele telefoon.

  • Nieuwe inrichting voor speeltuin het Lido!

    Goed nieuws! Met veel enthousiasme laten we je weten dat we in de week van 3 juni starten met de nieuwe inrichting van speeltuin het Lido. Inwoners hebben hier lang op gewacht. We zijn daarom heel blij dat kinderen in de zomer weer volop kunnen genieten van deze speelplek.

  • Groene boomspiegels voor Waspik en Sprang-Capelle

    Groen nieuws! Na een geslaagde test toveren we alle kale boomspiegels in Waspik en Sprang-Capelle om tot groene tuintjes. Deze stukjes grond rondom bomen op de stoep hielden we tot nu toe altijd kaal. Maar nu laten we de natuur zijn gang gaan en onderhouden we ze alleen als dat nodig is.

Omgevingsvergunning

Een vergunning aanvragen of melding doen, bijvoorbeeld voor een nieuwe dakkapel, een nieuw bedrijfspand of een activiteit op of aan een dijk. Het kan vanaf nu op het nieuwe Omgevingsloket.

Naar het Omgevingsloket

Meer informatie over een omgevingsvergunning